OSMANİYE / DÜZİÇİ - Düziçi Ellek Şehit Burak Mart Ortaokulu

Haz

Okulumuz 5,6 ve 7. sınıf öğrencileriyle Osmaniye il merkezindeki genel sınavla ve yetenek sınavıyla öğrenci alan okulları ziyaret ettik. Öğrencilere bu okullar hakkında okul idarecileri ve rehber öğretmenleri tarafından bilgi verildi.

Nis

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 177. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Günüyle ilgili ilçede yapılan resim yarışmasında ilkokuldan Sultan Ecrin İNCİMAT birinci ortaokulda şiir dalında Sevim Su MERT ikinci olmuştur.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın ALBAK beraberinde Ellek Belediye Başkanı Abbas YEŞİLDEMİR  ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cuma SAĞIR' la birlikte okulumuzu ziyaret ederek okul ve çalışmalar  hakkında bilgi aldı.

Mrt

İlçemizde kutlanacak olan 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve  Çanakkale Deniz Zaferinin 105. Yıl Dönümü Törenleri Çerçevesinde yapılan '' Ecdada Mektup'' temalı yarışmada 8.sınıf öğrencimiz Mustafa Özkan OPAN birinci olmuştur.

Mrt

Düziçi  Kaymakamımız  Sayın Mutlu ALMALI ve  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali DURMAZ okulumuzu ziyaret etti.Kaymakamımız okul hakkında bilgi aldı.